Enig resultaat

Show sidebar

Behandelingen voor reizigersdiarree

In alle gevallen is het belangrijkste om veel schoon water te drinken om uitdroging te voorkomen. Drink 2 glazen schoon water voor elke voorval van diarree, waarbij u kleine slokjes neemt om te voorkomen dat u zich ziek voelt. Alcohol zal u uitdrogen, dus vermijdt het drinken van alcohol.

Het is ook belangrijk om zouten en suikers te vervangen die tijdens de diarree verloren zijn gegaan. Producten zoals orale rehydratatiezouten in de vorm van een zakje kunnen hiervoor zonder recept worden gekocht. Toegang tot dit soort producten kan in sommige delen van de wereld moeilijk zijn, dus het is het beste om ze mee te nemen voor het geval ze nodig zijn.

Er zijn medicijnen beschikbaar om de doorstroming van diarree te vertragen. Deze mogen niet worden gebruikt als de diarree bloedig is of als u koorts of een actieve ontstekingsdarmziekte (zoals colitis ulcerosa) heeft. Dergelijke behandelingen kunnen echter zeer nuttig zijn wanneer de toegang tot een toilet moeilijk zal zijn. Zulke behandelingen kunnen zonder recept worden gekocht, zoals loperamide (Imodium) en bismut-subsalicylaat (Pepto-Bismol). De online arts kan u ook loperamide voorschrijven als u een online consultatie voor reizigersdiarree doet.

Behandeling

Hoe hard we ook proberen om op vakantie die heerlijke salades te vermijden, het lijkt er altijd op dat er vroeg of laat een periode van diarree op ons afkomt!

Bij de online dokter kunnen ze u voorzien van precies die dingen die u kunnen helpen om ongewenste episodes van diarree te bestrijden.

Zodra u de online raadpleging van de arts heeft afgerond, zal de arts uw beoordeling beoordelen en de geselecteerde medicatie voorschrijven als deze is goedgekeurd. De apotheek zal uw recept dan afgeven en naar u thuis sturen.

Diarree verpakking

Na een reizigersdiarree consultatie kunnen alle bovenstaande medicijnen apart besteld worden om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast biedt de online dokter service ook een pakket met medicijnen voor reizigersdiarree. In dit pakket zitten:

  • antibioticum ciprofloxacine om de bacteriële oorzaken van de meeste reizigersdiarree te behandelen;
  • loperamide om de stroom van diarree te stoppen;
  • Buccastem om te helpen met het ziektegevoel en Dioralyte om uitdroging te behandelen.