Ja, de online apotheken gebruiken alleen eenvoudige en discrete verpakkingen, zonder merk of etiket.

Uw medische gegevens en de geschiedenis van uw bestellingen zijn volledig vertrouwelijk. Deze gegevens kunnen alleen worden bekeken door onze apotheekmedewerkers en voorschrijvers.

Het zal u misschien verbazen dat u legaal veel van deze medicijnen online in Nederland kunt kopen. Hoewel een aankoop van een medicijn overleg met een arts vereist, hoeft deze vergadering niet persoonlijk te zijn. Een online consult kan volstaan.

Wanneer u geneesmiddelen op recept koopt bij een online apotheek, moet u altijd op zoek gaan naar een gecertificeerd logo. Dit verzekert u ervan dat u medicijnen koopt bij erkende apotheken die voldoen aan de Europese-normen.

U heeft geen recept nodig om de online service te gebruiken. De online apotheek biedt een gratis consultatieproces aan. Dit wordt beoordeeld door een van de doktoren die een recept voorschrijven (voor alle in aanmerking komende patiënten).

Ja, u ontvangt een orderbevestiging per e-mail.

Alle betalingen moeten online worden geplaatst via de website van de online arts. Ze accepteren betalingen met Visa, Mastercard, iDEAL, Maestro en American Express, evenals betalingen bij aflevering. Ze accepteren betalingen met een creditcard of bankpas via de beveiligde betalingsnetwerk CLiQ Payments.

Je kunt met een van de artsen praten.

Ja, u dient deze wel opnieuw aan te vragen.

Al de bestellingen worden geverifieerd door de juiste gezondheidsdeskundige, een voorschrijvende arts en een apotheker. Voordat u medicijnen online kunt kopen, moet u een korte vragenlijst beantwoorden over uw gezondheid en de medicijnen die u koopt. Hierdoor kunnen de artsen en apothekers ervoor zorgen dat de bestelling veilig en geschikt is voordat ze een privébestelling bij de apotheek plaatsen.

Een receptbehandeling voor erectiestoornissen kan beschikbaar zijn via de online doktersdienst, na een succesvol online consult.

‘De pil’, zoals het bekend is, kan legaal online worden gekocht. U moet echter wel een online consultatieformulier invullen, dat wordt goedgekeurd door een door de erkende arts. Als dit verzoek wordt afgewezen, moet u contact opnemen met uw huisarts, die het ook kan aanbieden.