Mysimba

263,00

Mysimba kan u helpen bij gewichtsverlies. Deze afslankpil, geproduceert door het merk Consilient Health, bevat bupropion en naltrexone.

Online apotheek

Artikel: Op voorraad - 8mg/ 90mg Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Wat is Mysimba?

Mysimba is een combinatie van twee geneesmiddelen die is ontwikkeld om mensen te helpen die willen afvallen.

Er zijn vele redenen waarom mensen kunnen ervaren gewichtstoename andere dan honger, zoals problemen bij het beheer van portiegrootte en stress of angst gerelateerd eten. Dit alles kan helpen om ongewenste gewichtstoename te veroorzaken.

De werkzame stoffen in Mysimba helpen de hersenen de eetlust te reguleren en de gevoelens die u kunt hebben bij het eten van voedsel te veranderen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Mysimba?

Het belangrijkste voordeel van het nemen van Mysimba is om u te helpen gewicht te verliezen.

Deze gewichtsvermindering helpt om de gevaarlijke vetophoping rond uw taille te verminderen. Deze kunnen een factor kan zijn die kan bijdragen aan ernstige aandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziekten.

Mysimba kan u ook helpen om triglyceriden en LDL (slechte) cholesterol te verminderen. Diabetici die Mysimba gebruiken, hebben ook verbeteringen waargenomen in hun bloedsuikercontrole.

Hoe werkt Mysimba?

Mysimba bevat twee geneesmiddelen: naltrexon en bupropion.

Beide medicijnen werken in de beloningswegen van de hersenen om de honger en het verlangen naar voedsel weg te nemen. Buproprion helpt om de eetlust te verminderen, en naltrexon wordt verondersteld om het verlangen naar voedsel te beteugelen. Dit zijn geen nieuwe medicijnen, maar dit is de eerste keer dat ze beschikbaar zijn in deze combinatie als een enkele tablet voor de behandeling van obesitas. Buproprion is ook gebruikt als een antidepressivum en een hulpmiddel om te stoppen met roken.

Hoe moet Mysimba worden genomen?

Mysimba wordt voorgeschreven om zwaarlijvige volwassenen boven de 18 jaar te helpen hun gewicht te beheersen. Het moet precies worden genomen zoals de arts heeft geadviseerd. Neem contact op met uw apotheker of arts als u na het lezen van de bijsluiter niet zeker weet hoe u het moet innemen.

De normale dosering is om te beginnen met het innemen van een tablet per dag, in de ochtend, voor de eerste week. Neem vervolgens één tablet ’s morgens en één tablet ’s avonds gedurende de tweede week. Vanaf de derde week nemen de patiënten dan ’s morgens twee tabletten in, maar nog steeds slechts één tablet ’s avonds. Vanaf week 4 wordt de dosis verhoogd tot twee tabletten ’s morgens en ’s avonds.

Mysimba mag alleen worden ingenomen als u zich er ook toe verbindt om een caloriearm dieet te volgen en uw lichamelijke activiteit te verhogen. Aangezien gewichtstoename door andere factoren kan worden beïnvloed, kan het ook nuttig zijn om extra psychologische ondersteuning te zoeken.

Als u niet binnen 16 weken 5% van uw oorspronkelijke lichaamsgewicht verliest, moet Mysimba worden gestopt.

Is Mysimba geschikt voor mij?

Mysimba mag alleen worden ingenomen indien voorgeschreven door een arts. Mysimba mag niet worden ingenomen door patiënten die overgevoeligheid ervaren voor een van de genoemde ingrediënten. Het is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of die proberen zwanger te worden, patiënten met een eetstoornis, of met een lever- of nierziekte.

Patiënten moeten Mysimba ook vermijden als ze ongecontroleerde hypertensie, epileptische aanvallen, een bekende tumor van het centrale zenuwstelsel hebben of benzodiazepine of alcoholonttrekking ervaren.

Mysimba moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten met een voorgeschiedenis van depressie. Mysimba bevat bupropion dat vergelijkbaar is met de werkzame bestanddelen die in sommige antidepressiva worden aangetroffen. Potentieel kan dit het risico op suïcidaal gedrag verhogen. Bupropion kan ook het risico van aanvallen verhogen. De bijgevoegde bijsluiter geeft meer details.

Wat zijn de bijwerkingen van Mysimba?

Zoals alle geneesmiddelen kan Mysimba bij sommige patiënten bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn:

  • Slapeloosheid;
  • Rusteloosheid;
  • Angst;
  • Hoofdpijn;
  • Concentratiestoornis;
  • Duizeligheid;
  • Warmteopwellingen;
  • Constipatie;
  • Misselijkheid;
  • Spierpijn.

Veel patiënten zullen geen bijwerkingen ondervinden. Als u bijwerkingen ondervindt, meld deze dan aan uw arts. Deze kan u adviseren om te stoppen met het gebruik van Mysimba. Tijdens het gebruik van Mysimba moet u uw bloeddruk regelmatig laten controleren.

Mysimba bijsluiter

Is Mysimba zonder recept verkrijgbaar?

Nee, voor Mysimba heeft u altijd een recept nodig. Een recept is verkrijgbaar bij de online apotheek.