Alli

97,65

Deze afslankpil is gemaakt wordt door het merk GlaxoSmithKline (GSK). Alli gaat samen met gezond dieet. Hierdoor is deze behandeling zo effectief mogelijk.

Online apotheek

Artikel: Op voorraad - Alli tabletten Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Wat is Alli Orlistat?

Alli (Orlistat 60mg) wordt gebruikt bij de behandeling van obesitas. Alli voorkomt dat uw lichaam het vet uit het voedsel dat u eet opneemt. Door de hoeveelheid vet die wordt geabsorbeerd te verminderen, kan Alli u helpen om gemakkelijker gewicht te verliezen. Alli is geen toverstokje dat het afslanken niet gemakkelijk maakt; het is ontworpen om te worden gebruikt met een ondersteuningsprogramma en kan uw inspanningen belonen door uw gewichtsverlies te stimuleren. Dus voor elke kilo die u wilt verliezen, kan het toevoegen van Alli u helpen om nog eens 500 gram meer te verliezen. Alli werkt door 25% van het vet dat u eet te blokkeren, zodat u gezonde keuzes nog gezonder worden.

Alli programma

Wanneer u het Alli programma volgt, hebt u toegang tot een reeks ondersteunende tools om u te helpen bij uw gewichtsverlies. U leert ook nieuwe gewoontes aan om u te helpen een gezonder gewicht te bereiken en te behouden; van het bepalen van uw persoonlijke dagelijkse vet- en calorieëndoelstellingen op basis van uw huidige gewicht en activiteitsniveaus, tot aan welke voedingsmiddelen u moet vermijden en hoe u om moet gaan met uw verlangens. Het actieve ingrediënt (orlistat) in Alli is ontworpen om het vet in uw spijsverteringsstelsel aan te pakken. Het stopt de opname van ongeveer een kwart van het vet in uw maaltijden. Dit vet zal uit het lichaam in uw ontlasting verdwijnen.

U kunt een dieetgerelateerde behandelingseffect ervaren. Het is daarom belangrijk dat u zich verbindt tot een dieet met een lager vetgehalte om deze effecten te beheersen. Als u dat doet, zal de werking van de capsules u helpen om meer gewicht te verliezen dan wanneer u alleen een dieet volgt. Voor elke 2 kg (4 lb) die u alleen door uw dieet verliest, kan Alli u helpen 1 kg (2 lb) meer te verliezen.

Hoe gebruikt u Alli?

 1. Alli moet drie keer per dag tijdens de maaltijd worden ingenomen – voor, tijdens of tot een uur na elke maaltijd.
 2. Alli-capsules moeten in hun geheel met water worden ingeslikt.
 3. Alli kauwtabletten moeten gekauwd en ingeslikt worden. Bij Alli kauwtabletten is geen water nodig.
 4. Neem niet meer dan drie capsules of kauwtabletten per dag.
 5. Neem Alli niet in als u een maaltijd gaat eten die geen vet bevat of als u een maaltijd mist.
 6. U moet ook elke dag voor het slapen gaan een multivitamine innemen om te zorgen voor een goede opname van de vitamines A, D, E en K.

Hoe snel werkt Alli?

Alli begint te werken zodra u het neemt om de hoeveelheid vet te verminderen geabsorbeerd in uw lichaam en u kunt de resultaten zien afhankelijk van uw dieet en lichaamsbeweging.

Hoe effectief is Alli?

Voor elke 2 kg die u verliest door diëten en lichaamsbeweging, kunnen Alli dieetpillen u helpen 1 kg extra te verliezen. Het is klinisch bewezen dat het u helpt 50% meer gewicht te verliezen dan alleen een dieet. In een klinische studie werd het visceraal vet verminderd bij meer dan 70% van de Alli-gebruikers die een caloriearm en vetarm dieet volgden.

Kan ik autorijden tijdens het gebruik van Alli?

Ja, mits u geen bijwerkingen ondervindt die uw rijvaardigheid beperken. Als u bijwerkingen opmerkt die uw beoordelings- of coördinatievermogen kunnen beïnvloeden, mag u niet onmiddellijk rijden en moet u uw arts hiervan op de hoogte stellen.

Veelvoorkomende bijwerkingen van Alli

 • veranderingen in de darmwerking door het niet opgenomen vet;
 • vette/olieachtige ontlasting;
 • oranje of bruin gekleurde olie in uw ontlasting;
 • darmgas met ontlading;
 • losse ontlasting;
 • een gevoel van de noodzaak om meteen een ontlasting te hebben;
 • meer darmbewegingen;
 • slechte darmcontrole;
 • buikpijn;
 • misselijkheid;
 • braken;
 • diarree, of;
 • rectale pijn.

Is Alli zonder recept verkrijgbaar?

Nee, Alli is alleen op recept verkrijgbaar. Dit recept is verkrijgbaar via de online apotheek.

Alli bijsluiter