Mebeverine

105,19

Mebeverine is een zogenoemde spasmolyticum. Het kan u helpen de spieren in het verteringsstelsel te laten ontspannen. Hierdoor kunnen de pijnlijke krampen die met PDS gepaard gaan minder worden.

Online apotheek

Artikel: Op voorraad - 135 mg Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Wat is Mebeverine?

Mebeverine is een krampstillend middel dat wordt gebruikt om de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) te behandelen. Dit medicijn is effectieve medicatie tegen PDS-symptomen en er moet drie keer per dag één tablet ingenomen worden.

Hoe neemt u Mebeverine in?

Neem drie keer per dag een tablet in. Probeer ten minste 20 minuten voor het eten te nemen, omdat de symptomen van PDS vaak na het eten beginnen. De tabletten moeten in hun geheel met water worden ingeslikt. U kunt de dosis verlagen als uw symptomen beter worden.

Mebeverine online

Na het afronden van een online beoordeling, zal de arts uw bestelling controleren en ervoor zorgen dat de medicatie geschikt is voor u. Indien goedgekeurd, zal een recept worden doorgegeven aan de apotheek voor de afgifte en verzending naar het door u gekozen afleveradres.

Mebeverine is een behandeling voor het prikkelbare-darmsyndroom (PDS). Dit is het geneesmiddel in het bekende PDS-medicijn Colofac. Het behoort tot een groep geneesmiddelen die anticholinergica worden genoemd.

Wat is de prijs van Mebeverine in Nederland?

  • 135 mg: 84 Tabletten – € 105,19.

Klik hier om Mebeverine online te kopen

Kan Mebeverine helpen bij verstopping?

Mebeverine helpt niet specifiek bij constipatie. Het helpt bij de symptomen van spasmen in de maag.

Wat zijn de bijwerkingen van Mebeverine?

De meeste mensen zullen geen problemen hebben, maar sommige mensen kunnen wel wat bijwerkingen krijgen (ongewenste effecten of reacties).

Als u een van deze ernstige bijwerkingen krijgt, stop dan met het innemen van de tabletten. Ga onmiddellijk naar een arts:

  • Moeilijkheden bij de ademhaling, zwelling van gezicht, hals, tong of keel (ernstige allergische reacties).

Deze andere effecten zijn minder ernstig. Als u er last van heeft, praat u met een apotheker:

  • Huiduitslag, rode jeukende huid.

Bijsluiter Mebeverine

Melding van bijwerkingen

Als u bijwerkingen krijgt, praat dan met uw arts, apotheker of verpleegkundige. Dit geldt ook voor eventuele bijwerkingen die niet in deze bijsluiter zijn vermeld.

Mebeverine beoordelingen

Sommige mensen kunnen zich bij de overstap van Colofac naar Mebeverine zorgen maken dat de generieke vorm van het medicijn ook niet zal werken. Veel van de patiënten beoordelen de medicijnen die ze via bovenstaande site aanschaffen. Vraag aan uw arts om te vragen hoe andere patiënten dit medicijn vonden.

De alternatieven

Natuurlijk is Mebeverine niet de enige behandeling voor Prikkelbare darm syndroom (PDS). Alternatieven zijn:

  • Colpermin (pepermuntolie);
  • Fybogel Mebeverine.

Is Mebeverine zonder recept verkrijgbaar?

Nee, Mebeverine is receptplichtig medicijn. Een recept kunt u verkrijgen bij de online apotheek.