Invicorp

195,05

Deze erectiemedicatie van het merk Evolan Pharma kunt u via onderstaande aanbieder verkrijgen. De werkzame bestanddelen zijn: 25 mcg Aviptadil en 2 mg fentolamine mesilaat per injectie. Het zorgt voor de verbetering van de bloedtoevoer naar uw penis.

Online apotheek

Artikel: Op voorraad - 25mcg/2mg Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Wat is Invicorp?

Invicorp is een behandeling die alleen op recept verkrijgbaar is voor erectiestoornissen. Het wordt geleverd als ampullen voor injectie en elke ampul bevat 25 microgram aviptadil (vasoactief intestinaal polypeptide) en 2 mg phentolaminemesilaat.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Invicorp?

Invicorp kan zelfs effectief zijn wanneer andere behandelingen hebben gefaald. 73% van de mannen die geen erectie hadden gekregen met andere behandelingen vond Invicorp effectief. Het is aangetoond dat Invicorp werkt, ongeacht de oorzaak van de erectiestoornis (bijv. bloedvataandoeningen, diabetes en problemen met de zenuwen van de penis). Klinische onderzoeken bij meer dan 1500 patiënten hebben aangetoond dat Invicorp effectief en veilig is bij gebruik zoals voorgeschreven.

Hoe werkt Invicorp?

De actieve componenten in Invicorp (aviptadil en phentolamine-mesylaat) beïnvloeden de bloedstroom in en uit de penis. Phentolamine-mesylaat verhoogt de doorstroming van bloed naar de penis, terwijl aviptadil de doorstroming van bloed uit de penis vermindert. Dit zorgt ervoor dat er meer bloed in de penis blijft zitten, waardoor er een erectie ontstaat.

Het duurt even voordat u een erectie krijgt na zelfinjectie van Invicorp – tussen de vijf en tien minuten. De Invicorp-injectie moet ervoor zorgen dat uw erectie voldoende is om van seks te kunnen genieten. De erectie duurt normaal gesproken niet langer dan een uur. Neem contact op met uw arts of een ziekenhuis als uw erectie meer dan 4 uur heeft geduurd.

Hoe Invicorp gebruiken?

Het is belangrijk om de bijgevoegde bijsluiter goed te lezen voordat u Invicorp gebruikt. Het mag alleen worden gebruikt na het verkrijgen van een recept en u mag geen andere geneesmiddelen tegen erectiestoornissen tegelijk met Invicorp innemen.

Invicorp is bedoeld voor directe injectie in het sponsachtige weefsel aan weerszijden van de schacht van de penis (intracavernous injection). Een arts of verpleegkundige zal u laten zien hoe u de eerste injectie moet uitvoeren. Ook moet u de instructies in de bijsluiter van de patiënt raadplegen voor informatie over de voorbereiding van de injectie. Als u zich niet meer kunt herinneren hoe u de injectie moet toedienen, moet u uw arts raadplegen. U moet niet proberen de injectie te gebruiken als u niet zeker weet wat u moet doen.

De gebruikelijke dosis is de injectie van één ampul (25 microgram aviptadil (vasoactief intestinaal polypeptide) en 2 mg phentolaminemesilaat). Telkens wanneer het product wordt toegediend, moet de volledige inhoud van de ampul worden geïnjecteerd.

U mag niet meer dan één ampul per dag toedienen en niet meer dan drie injecties per week. Elke ampul bevat de juiste hoeveelheid voor een enkele injectie.

Is Invicorp geschikt voor mij?

De online service kan Invicorp alleen leveren aan mannen die aan een online consultatie onderworpen zijn, en vooral aan mannen die dit al eerder voorgeschreven hebben gekregen. Invicorp is alleen geschikt voor patiënten die de orale geneesmiddelen voor erectiestoornissen zonder succes hebben geprobeerd en die ook weinig of geen succes hebben gehad met Caverject of andere alprostadilinjecties.

Wat zijn de bijwerkingen van Invicorp?

Invicorp kan bijwerkingen veroorzaken, alhoewel niet iedereen ze ervaart. In klinische studies meldde slechts 2-5% van de mannen pijn bij de injectie en er waren geen meldingen van pijn na de injectie. Het is aangetoond dat het minder pijnlijk is dan Caverject.

Ernstige bijwerkingen

Zeldzame bijwerkingen (verwacht bij 1 tot 10 van de 10.000 patiënten)

  • Langdurige pijnlijke erectie. Neem contact op met uw arts of een ziekenhuis als uw erectie meer dan 4 uur heeft geduurd.

Zeer zeldzame bijwerkingen (te verwachten bij minder dan 1 op de 10.000 patiënten)

  • Hartkrampen (angina), pijn op de borst. Neem contact op met uw arts of een ziekenhuis;
  • Harttrombose met kortademigheid, angst, mogelijk ernstige pijn die uitstraalt in de linkerarm en pijn op de borst. Bel 111 als deze symptomen zich voordoen.

Niet-ernstige bijwerkingen

Veelvoorkomende bijwerkingen (verwacht bij 1 tot 10 van de 100 patiënten)

  • Kneuzingen rond de injectieplaats. U kunt het risico op blauwe plekken verminderen door Invicorp niet in een zichtbare ader te injecteren.

Ongewone bijwerkingen (verwacht bij 1 tot 10 van de 1.000 patiënten)

  • Hoofdpijn, duizeligheid;
  • Verhoogde hartslag of hartkloppingen.

Stop het gebruik van Invicorp als u een aantal van deze bijwerkingen krijgt

  • Ophoping van bloed onder de huid op de injectieplaats.

Zeldzame bijwerkingen (verwacht bij 1 tot 10 van de 10.000 patiënten)

  • Kleine klontjes op de penis veroorzaakt door herhaalde injecties;
  • Pijn op de injectieplaats.

Voor een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen en andere belangrijke informatie kunt u de bijsluiter in de verpakking lezen voordat u met een behandeling begint. De bijsluiter kan ook online worden bekeken.

Bijsluiter Invicorp (Engels)